27. pro 2016.

ASTROLOŠKA PROGNOZA ZA 2017. GODINU

BIK

 Bikovima će ova godina izgledati jako slično prijašnjoj i bit će uvjereni da se nimalo ne pomiču u željenom smjeru. Ali ako se osvrnu i objektivno sagledaju svoju prijašnju situaciju i usporede je sa sadašnjom, vidjet će napredak. On možda nije velik, niti odgovara njihovim preciznim željama, ali postoji. I tako će se nastaviti kroz godinu,; naprijed malim koracima, ponekad  malim zastojima i uz neke kreativne ideje. Poneki pripadnici ovog znaka rođeni početkom petog mjeseca mogli bi imati ne samo kreativne, već vrhunski inspirativne ideje. Sporost provođenja ideje u stvarnost neka ih ne obeshrabri. Bikovi ionako dugo planiraju, dvaput provjeravaju ,pa tek onda realiziraju . 
Ova godina od njih traži ono što njima nije strano - strpljivost, upornost i pamtiti cilj.
Bikovi koji su upali u rutinu u tolikoj mjeri da im  bilo kakav poremećaj u njoj teško pada ,mogli bi biti  podložni  stresu tijekom trećeg i četvrtog mjeseca i to zbog nečega u vezi posla, financija ili pravnih pitanja.
Ljubavna pitanja neće biti prioritetna kroz ovu godinu;,onima koji su u vezi bit će dobro, a dobro će biti i onima koji nisu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru!!!