1. tra 2011.

MJESEČNA PROGNOZA ZA TRAVANJ 2011.

OVAN
Tijekom travnja najpoželjnija osobina kod pripadnika ovog znaka bit će opreznost u svim životnim područjima, pa tako i u poslovnom. Priliv energije koja će ih tjerati na djelovanje bit će jako velik, baš kao i mogućnost da donesu krivu procjenu neke situacije. Ovo je period kad okolina baš ne razumije  što ovnovi pokušavaju reći uobičajenom komunikacijom, pa bi oni mogli pribjeći i agresivnijem verbalnom pristupu. To bi se moglo odraziti na poslovne odnose, suradnju,  kontakte i to sa mogućim dugoročnijim posljedicama.  Iako sama egzistencija posla neće biti ugrožena,  rezultati brzopletih akcija mogli bi uskoro stići na naplatu u financijskom obliku.
U ljubavnom životu također je potreban oprez u komunikaciji, kako za one u vezama tako i za one koji su tek u potrazi za partnerom. Mogli bi biti krivo shvaćeni, njihovi motivi bi mogli biti pogrešno protumačeni, a bilo koje djelovanje koje poduzmu krivo doživljeno. Mnogi će ovnovi zbog toga biti nezadovoljni svojim ljubavnim životom što će ih tjerati da nešto poduzmu i to odmah. Zato je potrebna opreznost na svakom koraku, osobito za slobodne koji bi mogli privući neku neodgovarajuću osobu. Situacija će se donekle normalizirati krajem mjeseca ali će i donijeti veliku mogućnost  neplaniranog stvaranja potomstva.

BIK
Za bikove bi travanj mogao biti vrlo naporan poslovni mjesec i to najviše zbog osjećaja da su u svim poslovnim odlukama prepušteni sami sebi. To će biti teško i s razloga što će situacija ukazivati na ozbiljnost i dalekosežnost svakog njihovog poteza. Iako će se velik dio potencijala kojeg posjeduju najviše iskazati u izoliranosti od bilo kakvog vanjskog utjecaja, taj usamljenički put im se neće svidjeti. Neki pripadnici tog znaka bi čak mogli imati potrebu da dignu ruke od svega, što si nipošto ne smiju dozvoliti. Iako poslovna situacija i dalje zahtijeva ozbiljan i savjestan pristup, a bez jačih   pomaka ili rezultata, treba imati na umu da će oni ipak stići.
U ljubavnom životu, situacija je nešto povoljnija za slobodne bikove nego za zauzete, ali i za njih samo do zadnjih deset dana ovog mjeseca. Tada svi pripadnici ovog znaka ulaze u razdoblje kada će na neki način biti nezadovoljni svojom trenutačnom ljubavnom situacijom. Oni slobodni, iako veći dio travnja još imaju velike mogućnosti za aktivan društveni život i mnoga poznanstva, neki čimbenik će im sve kvariti. To bi mogla biti neka ozbiljnija prepreka ali jednako moguće i neka sitnica koja im jako smeta. Nezadovoljstvo ili nerazumijevanje će biti prisutno i kod onih zauzetih ali to je period koji je prolazan i poželjno je strpljenje.

BLIZANCI
Za pripadnike ovog znaka  travanj bi mogao biti dosta poslovno uspješan , osobito ako su uključeni u timski rad sa većim brojem ljudi. Radna atmosfera će biti iskričava od mogućih sukobljavanja ideja ili pristupa , suprotnih mišljenja ili čak svađa, a blizanci će se tu izvrsno snalaziti.  Na kraju bi se moglo desiti da usprkos svom udjelu u poslovnom uspjehu njima budu dodijeljene veće zasluge od stvarnih. Takva poslovna situacija trajat će veći dio mjeseca, dok će na njegovu kraju njihov interes za poslovnim angažmanom popustiti. Tada će se konačno posvetiti odnosima u radnoj okolini i popraviti ono što su prije narušili.
Ljubavna situacija je zanimljivija za slobodne pripadnike znaka koji bi se mogli naći u verbalnom okršaju sa nekom zanimljivom osobom. Bit će u jednakoj mjeri očarani i zabrinuti što postoji netko tko može ravnopravno  sudjelovati u njihovoj igri riječima. Uskoro bi mogli shvatiti da ih ta osoba razumije i shvaća i više nego što se to njima sviđa ali bi im moglo biti kasno. Do kraja mjeseca više neće moći bez društva te osobe i tražit će svaki mogući razlog da budu u njenoj blizini. Bit ćei toliko izazvani, zagrijani ili isprovocirani, da možda neće ni shvatiti  da su zaljubljeni i da se u stvari poigraju s vatrom.

RAK
Ovom znaku u poslu stvari konačno polako sjedaju na svoje pravo mjesto i njihov potencijal dolazi do izražaja van užeg kruga. Poslovni uspjeh ili neka vrsta priznanja bit će odgovarajuća njihovu prijašnjem uloženom trudu, pa ako je on bio velik, takav će biti i napredak.  Mora se uzeti u obzir i to, da to područje života i dalje traži mnogo energije i napora, pa bi najveća greška bila opuštanje. Obaveze i odgovornosti i dalje neprekidno stižu te ih je potrebno isto tako savjesno poštivati i izvršavati. To često neće ići bez nekih određenih problema,  zapreka  ili čak sukoba sa kojima će se pripadnici ovog znaka tijekom travnja znati nositi.
Ljubavni život će također tražiti veliku pažnju, pa i određeni napor za razumijevanje partnera, osobito onima koji su u vezama. To će najviše osjetiti oni rakovi koji zajednički žive, gdje bi neke teškoće mogle pritisnuti njihovu zajednicu i dosta je opteretiti. Iako te teškoće mogu proizaći iz potpuno vanjskih okolnost  sasvim sigurno će se na neki način odraziti na emotivni odnos.  Zato je potrebna puna rakovska pažnja usmjerena na partnera da bi se prepoznao pravi uzrok problema i tako riješio. Oni slobodni će tijekom travnja imati  barem dvije mogućnosti za početak nove veze ali je pitanje da li će imati volje za to.

LAV
Za pripadnike ovog znaka travanj će biti mjesec u kojem moraju biti posebno oprezni u svim vrstama poslovnih kontakata. Unatoč tome što ih prate sasvim dobre prilike za uspjeh u poslu , oni sami svojim nastupom, izjavama ili stavom rade protiv sebe. Možda nisu ni svjesni u kojoj mjeri se njihove riječi ili osobni stav mogu krivo protumačiti, pa neka na to obrate pozornost. To je potrebno stoga što bi  posljedice takvih nesporazuma mogle stvoriti i veće probleme i to ubrzo. Nezaposleni bi u ovom mjesecu mogli dobiti mnoga obećanja vezana uz zaposlenje koja bi trebalo uzeti s rezervom.
U ljubavnim odnosima lavovi koji su u vezi trebaju pripaziti kako komuniciraju s partnerom, jer i tu postoji mogućnost nekog nesporazuma. Slobodni bi se mogli naći u mnogo zanimljivijoj ali i kompliciranijoj situaciji, gdje bi mnoge stvari mogle biti nedorečene ili nejasne. Iako će tu  postojati vrlo jaka međusobna fizička privlačnost ona će teško biti  izražena na odgovarajući način. To bi moglo stvoriti prepreke ostvarenju veze ili bi ona započela na krivim temeljima što nikako nije poželjno. Zato se kao i u poslovnim kontaktima pripadnicima ovog znaka može preporučiti oprez i u svim emotivnim odnosima.

DJEVICA
Travanj će biti u okviru poslovnih očekivanja za većinu djevica dok neke događaje u radnoj sredini mogu očekivati one zaposlene u državnim ili javnim službama.  Tu je moguće da usprkos savjesnom radu i trudu uloženom u posao dožive neku neugodnost. To ih ne bi smjelo previše uzrujati jer će se u velikoj većini slučajeva raditi o nesporazumu ili nekom zavidnom suradniku. Sve će se krajem mjeseca razjasniti iako bi pripadnicima ovog znaka to moglo ostaviti  dosta neugodan osjećaj. Zato neka se tijekom ovog mjeseca suzdrže od sve nepotrebne komunikacije u radnoj sredini, a u onoj potrebnoj neka budu precizni i jasni.
U ljubavnom životu zauzete djevice će imati sve moguće pokazatelje da se nalaze u stabilnoj čak vrlo kvalitetnoj emotivnoj vezi. Ipak, i dalje će ih povremeno opterećivati neke sumnje ili nejasne sitnice vezane uz partnerovo ponašanje. Bit će na velikoj kušnji da to sve raščiste do najmanjeg detalja ali bi bilo bolje da se suzdrže jer još nije pravo vrijeme za to. Slobodni pripadnici ovog znaka bi krajem mjeseca mogli biti uvučeni u neku tajnu ljubavnu vezu sa jakim emocijama. Neka u tome budu krajnje oprezne jer bi tu u igri mogli biti veći ulozi nego što misle i mnogo toga bi se moglo naći na kocki.
                      
VAGA
Pred pripadnicima ovog znaka je konačno mjesec u kojem neće biti toliko opterećene poslom jer će se on odvijati u očekivanom smjeru. Iako su još uvijek moguće određene  komunikacijske teškoće u odnosima sa bliskim suradnicima i one će na kraju biti zadovoljavajuće riješene. Za vage koje razmišljaju o samostalnom poslu, krajem mjeseca dolazi period koji je povoljan za početni korak u tom smjeru. To ipak nosi jedan uvjet, a taj je da to ne bi bio baš posve samostalan posao, već sa nekim poslovnim partnerom. Dugoročna bliska poslovna suradnja s nekom osobom nije mali korak pa je kolebljivost vaga  potpuno shvatljiva.
U ljubavnim odnosima kod zauzetih vaga bi moglo doći do nekog nesporazuma koji neće narušiti stabilnost veze ali bi je mogao dosta poremetiti. Stvar će biti u nekim slučajno ili namjerno krivo prenesenim ili protumačenim informacijama ili čak dvosmislenim situacijama. To bi moglo uzrokovati mnogo rasprava s partnerom uvjeravanja i dokazivanja, na što će biti potrošeno mnogo vremena i energije. Situacija bi se krajem mjeseca trebala ako ne u potpunosti, bar u velikom dijelu razbistriti i smiriti, što će vratiti dio starog sklada u vezu. Slobodne vage i dalje prati velika mogućnost romanse u radnoj okolini ali i potreban oprez u njenom iskazivanju.

ŠKORPION
Sve vrste poslovnih aktivnosti pratiti će pripadnike ovog znaka cijeli mjesec i to u cijelom rasponu mogućnosti, od jako dobrih do onih dosta teških. Prilika i za dobar i kvalitetan posao će biti mnogo i to zaista obećavajućih ali neki čimbenik će uvijek i najjednostavniju situaciju zakomplicirati. Uz to će ići i slične teškoće u svim vrstama komunikacija ili prijenosu bitnih informacija, što bi zaista moglo uzrokovati pravu frustriranost. Usprkos tome posao će ići u željenom smjeru a do kraja mjeseca uz dosta truda,  moguće ostvariti i neki napredak. U istom periodu i škorpioni koji su nezaposleni a dobili su neka obećanja mogu očekivati nešto konkretnije rezultate.
Ljubavni odnosi kod onih koji su u vezi ne nose neke promjene ali partnerova potreba za kvalitetnom komunikacijom ih  prati i dalje. Situacija kod onih slobodnih je samo na prvi pogled jednostavna i puna kojekakvih obećanja, jer skriva mogućnost većih komplikacija. Škorpioni  bi mogli ležerno ući u neku novu vezu ili prolaznu avanturu koja se naizgled ne ističe po ničemu posebnom. Ubrzo bi okolnosti mogle drugačije i ukazati na veliku kompleksnost cijele situacije koja ustvari i nije vezana direktno uz emocije. Iako bi se većim dijelom mjeseca mogli osjećati uhvaćenim u paukovu mrežu, na njegovu kraju situacija će se na neki način razriješiti.

STRIJELAC
Pripadnicima ovog znaka travanj bi mogao donijeti poslovne okolnosti  koje se mijenjaju svakim novim radnim danom a ponekad i u istom danu. Čak i oni koji zaista vole svoj posao mogli bi doživjeti da se zbog nečega što je vezano uz  njega razljute ili iznerviraju.  U takve situacije mogle bi biti upletene neke starije ili rukovodeće osobe a nije isključeno da to budu bliski suradnici ili čak prijatelji. Oni strijelci koji nemaju nadređenog iznad sebe bit će usporeni nekom bliskom osobom ili odnosom koji će ih dosta opterećivati. Krajem mjeseca sve će se popraviti i stvari će se promijeniti na bolje donoseći neke dobre prilike za rješenje većeg dijela teškoća.
Ljubavni život kod onih koji su vezi, a osobito onih koji žive sa partnerom je kvalitetan, iako strijelci zauzeti mnogim obvezama to možda i ne uviđaju.  Partner za njih ima razumijevanja, pa bi bilo poželjno da mu pokažu da to primjećuju i cijene , te mu posvete neko vrijeme. Oni slobodni i dalje imaju bogat društveni život ali bi se u ovom mjesecu osim onih ugodnih trenutaka mogli pojaviti i neki drugačiji. Neke krivo shvaćene izjave ili situacije mogle bi uzrokovati nesporazum sa osobom koja im se sviđa. Postoji mogućnost da u to bude umiješano više osoba a popratne okolnosti pomalo i neugodne.

JARAC
Travanj će za jarce  biti poslovno aktivan zahtijevajući njihov velik angažman i njihovo vrijeme ali bez negativnog predznaka. Svi poslovni kontakti su znatno poboljšani kao i svakodnevna komunikacija sa suradnicima što će im znatno olakšati radnu atmosferu. Ujedno će im takva situacija donijeti i nove poslovne mogućnosti i to putem mnogobrojnih kontakata koje će ostvariti u tom periodu. Sam posao će i dalje traćiti ozbiljnost i odgovornost u pristupu kao i poštivanje vremenskih  rokova ili svega obećanog. Takve okolnosti pratit će jarce skoro cijeli mjesec pa bi bilo dobro da to iskoriste u najvećoj mogućoj mjeri.
U ljubavnom životu ovaj mjesec bit će mnogo važniji onim pripadnicima ovog znaka koji imaju partnera a posebno ako žive zajedno. Oni bi mogli usprkos stabilnosti ili dugotrajnosti veze poremetiti svoj odnos teškom, grubom ili čak sarkastičnom komunikacijom. Moguće je i da se povuku u šutnju koja bi potpuno jednako djelovala na partnera kao i neprimjerene izjave. Kako za takav njihov stav nema većeg povoda a oni su u poziciji da odlučuju o kvaliteti odnosa sa partnerom, neka budu oprezni. Imaju  mogućnost da pokvare vezu koja dobro funkcionira ili da je uzdignu na novu i još kvalitetniju razinu pazeći samo na svoje riječi.

VODENJAK
Ovo je mjesec u kojem je za pripadnike ovog znaka najvažniji način komunikacije u svakom obliku i u svim odnosima pa tako i u poslovnom. Iako je ona i dalje produktivna, postoji mogućnost da se neki dogovori , uputstva ili čak obični razgovori krivo protumače. To bi moglo u svakodnevni  život vodenjaka unijeti malu zbrku, poput igre pokvarenog telefona, a u poslu to baš i ne bilo poželjno. U takvim okolnostima moglo bi im popustiti strpljenje i njihove izjave ne bi baš pridonijele dobrim poslovnim odnosima. Zato im se preporučuje oprez u komunikaciji i sagledavanje dobre strane ovog perioda, a to je stabiliziranje njihovih financija.
U ljubavnom životu vodenjaka stvari će se dešavati onako kako ih oni usmjere svojim ponašanjem ili izjavama, jer će sve ovisiti o njima. To je period sa više važnosti za one zauzete koji imaju mogućnost da svoju vezu još poboljšaju ili pokvare ako ne paze. I ovdje je najvažnija komunikacija te mogućnost pogrešnog tumačenja nekih riječi ili poteza, zato  na to treba obratiti posebnu pažnju. Slobodni pripadnici znaka  imaju vrlo aktivan društveni život i kontakte sa velikim brojem ljudi u čemu mogu i dalje uživati. Oprez je potreban sa onima koji se izdvajaju kao posebno zanimljivi jer su najvjerojatnije baš oni stvorili o njima krivu predodžbu.

RIBE
Tijekom travnja ribama je posao važan jedino u onom dijelu koji se odnosi na posve financijska pitanja, gdje bi se neke stvari mogle zakomplicirati. Iako su one i dalje povoljno naglašene, okolnosti oko njih bi mogle postati nejasne i izazvati neke teškoće oko isplate, troškova ili slično. Nije isključeno da takva situacija ponekad donese i uplitanje nekih službi, institucija ili barem neku birokratsku zavrzlamu. To bi pripadnicima ovog znaka moglo uzeti dosta energije tim više što će se od njih zahtijevati velik osobni angažman. Ta situacija će se uz njihovo aktivno sudjelovanje već krajem  mjeseca smiriti i barem u jednom dijelu riješiti.
Ljubavni život bi tijekom ovog mjeseca mogao biti u drugom planu ali usprkos tome slobodne ribe pa i one zauzete bit će nekome zanimljive. Bez obzira na svoj, status imat će neku posebnu privlačnost čak tajanstvenost koja će jako privući neku osobu u njihovu blizinu. Iako one inače primjećuju sve događaje u svojoj blizini, ovaj put zbog okupiranosti drugim stvarima to bi im moglo promaći. Zato bi neke od njih mogle biti zbunjene nekim daljnjim zbivanjima oko njih ili izjavama i komentarima koje im se  upućuju.  Neka slobodni pripadnici ovog znaka pokušaju obratiti više pozornosti na svoju okolinu i osobe koje im se pokušavaju približiti.

1 komentar:

Hvala na komentaru!!!