28. ožu 2011.

TJEDNA PROGNOZA 28.03.-03.04.2011.

OVAN

Preuzimanje inicijative ili neke dobre poslovne zamisli, u ovom tjednu, ovnovi će teže provesti zbog vlastitog trenutka neodlučnosti . Moguće je da ih u tome omete i poslovni partner ili osoba s kojom surađuju zbog mišljenja da  ideja sadržava previše rizika.
Ljubavni život kod zauzetih pripadnika ovog znaka nosi teret neke situacije usprkos jasno određenim i poštenim odnosima. Oni slobodni, ali već dosta zainteresirani za neku osobu pokušat će odrediti pravila za početak veze ali nešto će im jako smetati.

BIK

Bikovi neka i u ovom razdoblju zadrže objektivnost, te najveću moguću samostalnost i neovisnost u poslovnim potezima i odlukama. To možda u nekim slučajevima neće biti lako, opiranje ili kritike bi mogle biti teške, ali gledajući dugoročnije tako je ispravnije.
U ljubavi će kod pripadnika ovog znaka koji imaju partnera doći do nekog preispitivanja njihove veze i to sa potpuno racionalnog gledišta. Slobodni bi tome mogli podvrgnuti potencijalnog partnera, a u oba slučaja to ne mora značiti ništa loše.

BLIZANCI

U ovom tjednu poslovni odnosi imaju veću važnost od rezultata rada, a situacija na poslu i dalje ima zahlađenu atmosferu. Tome pridonosi i  sumnjičavost među suradnicima, a i neka pogodnost rezervirana samo za pripadnike tog znaka.
Ljubavni život kod zauzetih blizanaca još nosi teret neke sumnje ili situacije koja nije potpuno jasna ili barem logički objašnjiva za partnera. Slobodni su još uvijek u čvstom uvjerenju da je tamo negdje daleko trava mnogo zelenija od one koja im je blizu.

RAK

Posao ide i dalje u dobrom smjeru, rakove vodi dobar osjećaj za pravo mjesto u pravoi vrijeme u njihovim poslovnim potezima. To se posebno odnosi na one koji vole svoj posao ali i ostale prate povoljne okolnosti, te mogućnost pokazivanja svog potencijala.
U svim ljubavnim odnosima i dalje traje period pojačanih emocija, pa i sumnji koje se mogu odnositi čak i na prošlost ili budućnost. Najvjerojatnije će tu biti kombinacije svega i svačega, od intuicije do logike, vrlo intezivan period za sve pripadnike tog znaka.

LAV

U poslu, kao i svim situacijama koje se vežu uz posao, još uvijek se od pripadnika tog znaka traži određena strpljivost ili čekanje. Ako si žele olakšati tu situaciju i ako za to postoji ikakva mogućnost,  neka se  barem na kratko vrijeme udalje iz te sredine.
U ljubavi, za one lavove koji imaju partnera traje povoljan period, a ako mu se malo više posvete mogli bi naći još nešto ugodno. U svježim vezama ili onima koje su na putu da to postanu, može se očekivati jako velika fizička privlačnost, pa i strast.

DJEVICA

Poslovno mnogo bolji radni tjedan u odnosu na prijašnje, poslovna situacija i odnosi na poslu će se skoro u potpunosti stabilizirati. Uz to, u ovom periodu pripadnici tog znaka bi mogli riješiti i neko  pravno, birokratsko ili slično pitanje koje može biti poslovno ali i privatno.
U ljubavnom životu zauzete djevice još uzgajaju neke sumnje i opterećuje ih nedostatak činjenica, a višak nevažnih indicija. Mnoge slobodne djevice u ovom tjednu mogu uživati u jasno iskazanim ali i prikrivenim simpatijama u radnoj okolini.

VAGA

Iako bez većih zbivanja, poslovni život za pripadnike ovog znaka mogao bi postati izvor dubljeg nezadovolstva, moguće i stresa. U pitanju može biti vrsta posla ali i odnosi među suradnicima ili nadređenima, a sve to može vući svoje razloge već neko vrijeme.
Za vage koje su vezi situacija je povoljna, a što više razgovaraju s partnerom to će biti još bolja i kvalitetnija, te puna razumjevanja. Slobodnima se i dalje pružaju mnoge mogućnosti za sve vrste ljubavnih odnosa, od onih površnih do nekih koje imaju dobar potencijal.

ŠKORPION

Pripadnicima tog znaka bi se u ovom tjednu mogla otvoriti neka potpuno nova poslovna mogućnost  koju će pratiti i povoljne vanjske okolnosti.  Sve vrste poslovnih kontakata su produktivne, pa bi ih trebalo iskoristiti u najvećoj mogućoj mjeri.
Za škorpione koji su u dužim i stabilnim vezama ovo je dobar period  koji neki neće prepoznati i znati cijeniti ili to neće odgovarajuće pokazati. Slobodni će se predstavljati kao takvi ali postoji  mogućnost  nekog odnosa koji postoji  iako možda  nije u obliku veze.

STRIJELAC

Posao pripadnicima ovog znaka ide uobičajenom rutinom, a u njemu uživaju jedino oni koji na poslu mogu nesmetano razgovarati. Vidljivi rezultati će se iskazati kod onih koji u svom radu imaju veliku neovisnost ili samostalnost u bitnim poslovnim odlukama.
Zauzetim strijelcima ljubavna situacija bi se mogla zakomplicirati do zabrinjavajuće mjere ukoliko ne obrate veću pozornost  na partnera. Slobodnima ne stoji ništa na putu uživanja u svim vidovima te slobode, osim možda obiteljskog gunđanja kad se vrate kući.

JARAC

Poslovna situacija i odnosi će biti dosta smireniji u ovom tjednu a financije su i dalje povoljne u obećanjima ali i u konkretnom smislu. To pripadnicima ovog znaka ipak neće pomoći da se i dalje previše ne opterećuju svojim poslovnim potezima.
Ljubavni odnosi za one jarce koji imaju partnera su solidni, iako je i dalje poželjan dodatan oprez  u onome što se i na koji način govori. Slobodni se polako upliću u paukovu mrežu intrigantnih razgovora i ostalih načina  komunikacije a da toga još nisu potpuno svjesni.

VODENJAK

Šarmantnost i komunikativnost koju će u ovom periodu iskazivati pripadnici ovog znaka mogla bi im biti od velike pomoći u mnogim stvarima. Poslovne i privatne teškoće ili prepreke mogle bi se vrlo brzo istopiti pred njihovim neposrednim nastupom.
Za zauzete vodenjake sada je vrijeme da pričaju s partnerom i to potpuno otvoreno, iskreno i bez tabu tema, jer će imati njegovo razumjevanje. Slobodni će i dalje privlačiti oko sebe šaroliki krug osoba od kojih će im svaka biti zanimljiva na drugi način.

RIBE

I u ovom tjednu sve što se odnosi na materijalne stvari ili novac bit će veoma naklonjeno pripadnicima ovog znaka na mnogo načina. Odnosi sa poslovnim suradnicima i kolegama mogli bi biti obilježeni povremenim čudnim izjavama ili tvdnjama.
Ljubavni život  u ovom tjednu, onima  zauzetim a i slobodnima  bit će i dalje izvor određenog nezadovoljstva trenutačnom situacijom.  Lagani osjećaj nelagode ili neshvaćenosti mogle bi imati čak i one ribe koje su u dužim i stabilnim vezama.

3 komentara:

  1. Oj mladosti........od tog vremena nisam čitala horoskop. Sviđa mi se tvoje prenošenje zvijezdanih pozicija širokom pučanstvu. Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovo mi je baš fora i moram ti reći da mi se baš poklopilo (iako iskreno, nikad to ne čitam).
    Puuusa

    OdgovoriIzbriši
  3. niti ja ne pratim horoskope. Ali moram priznati da se i meni poklopilo. A iz pouzdanih izvora znam da horos ne piše na pamet i ne prepisuje iz peošlih godina kao većina.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru!!!